Dom w Bogu
Spotkania
małżeńskie

W odpowiedzi na kierowane do nas pytania o to, czy formacja małżeńska będzie kontynuowana w formie małżeńskiej wspólnoty formacyjno - modlitewnej, informujemy, że od maja rozpoczynamy cykl Spotkań Małżeńskich Dom w Bogu. Będą to spotkania, które pozwolą małżeństwom systematycznie pracować nad relacją i jednocześnie pogłębiać życie duchowe. Spotkania będą miały charakter otwarty i będą się odbywały przy Sanktuarium Matki Bożej Królowej Pokoju w Otyniu. Pierwsze spotkanie odbędzie się 25 maja, początek o godzinie 16.00. Zapraszamy!

Terminy spotkań w 2019 roku:

25.05- Spotkanie I
24.08- Spotkanie II
19.10- Spotkanie III, Niosąca pokój czuwanie modlitewne z Maryją
28.12- Spotkanie IV

Plan spotkania, 19.10.2019

16.00- Rozpoczęcie
16.30- Konferencja
17.30- Przerwa kawowa
18.15- Adoracja Najświętszego Sakramentu- modlitwa o miłość
19.00- Msza święta

Q&A

Konieczna nie, ale bardzo wskazana. Tematyka dotyczy budowania relacji w małżeństwie i w rodzinie, stąd najlepiej być na spotkaniach razem.

Jak najbardziej. Zapraszamy pary, które niebawem rozpoczną wspólną codzienność małżeńską.

Tematyka i konferencje dotyczą dorosłych. W czasie spotkań formacyjnych Dom w Bogu póki co nie ma uruchomionej Strefy Dziecka i zajęć opiekuńczych dla dzieci. Sugerujemy, aby przyjeżdżać tylko we dwoje. Pozwoli to skupić się zarówno małżonkom jak i pozostałym osobom uczestniczącym w spotkaniu.