Włącz się we wsparcie Specjalistycznego Centrum Rodziny.
Spraw, by działy się dobre rzeczy.

Kupując symboliczną cegiełkę o wartości 100zł pomagasz nam wyremontować i wyposażyć każde pomieszczenie w niezbędne narzędzia pracy.
Łączna powierzchnia obiektu to prawie 200 m/2.

Kwota, którą jak dotąd uzbieraliśmy dzięki Waszemu wsparciu starczyła na pokrycie kosztów remontu. Otworzyliśmy również gabinety dla pracy terapeuty rodziny i psychologa. Wiele jeszcze przed nami. Zaczynamy kompletować drugą część naszego Centrum. Przed nami wyposażenie drugiego gabinetu psychologa, lekarza psychiatry, terapii dzieci, sali konferencyjnej i poczekalni. Bardzo Wam dziękujemy za każdą złotówkę, która przekazaliście na ten cel i prosimy Was o dalsze wsparcie.

Kiedy przekazujesz darowiznę na Fundację Blisko Domu my robimy wszystko, by jak najlepiej rozporządzić otrzymanymi pieniędzmi. Dochody przeznaczamy na finansowanie naszych ośrodków pomocy terapeutycznej i psychologicznej gdzie osoby szukające wsparcia znajdują pomoc i szansę na lepsze życie.

Jesteśmy coraz bliżej.
Tak wyglądało nasze Centrum jeszcze niedawno

A tak wygląda na ostatnim etapie prac remontowych

Z całego serca dziękujemy za każde zaangażowanie i wsparcie.
Wierzymy, że wspólnymi siłami uda nam się osiągnąć upragniony cel.