Najlepsza cząstka

chrześcijańskie WARSZTATY dla kobiet

Zapraszamy panie na cykl 9 spotkań, podczas których uczestniczki będą dotykać własnych emocji, obaw i wątpliwości, a wszystko po to, żeby zadbać o swój rozwój oraz poznać i pokochać siebie bardziej.

Uwaga, jeśli nie uczestniczyłaś w 1 Roku spotkań "Najlepszej Cząstki" (2019/2020), pozostań na tej stronie, W innym przypadku kliknij w Przycisk poniżej.

“Wierzę, że Bóg pragnie w wyjątkowy sposób przemawiać do serc kobiet i kształtować nas jako swoje narzędzie. Chcemy być prawdziwie kobietami według Bożego planu, dlatego też powstały te spotkania.”

Zuzia Agnieszka Zuzelska

Warsztaty odbywają się co miesiąc
W trakcie spotkań poruszane będą następujące tematy:

1. Jesteś warta więcej niż myślisz. Stań się kobietą, która ufa sobie, czyli odkryj swoją prawdziwą wartość.
2. Jak uwolnić się od stresu, lęku, obaw związanych z codziennym życiem i przyszłością.
3. Czym jest kobiecość? Dlaczego często nie jesteśmy z siebie zadowolone? Obalamy mity, w które wierzymy w naszym codziennym życiu.
4. Kobieta stworzona, aby być piękna – odkryj piękno, które jest w tobie ukryte.
5. Kobieta odważna – masz nieograniczone możliwości. Jedyne ograniczenia, które masz tworzysz ty sama. Zapraszamy cię do przygody z samą sobą.
6. Kobieta świadoma celu – jak być spełnioną w domu, pracy i rodzinie.
7. Kobieta sukcesu – odkryj możliwości, które w tobie drzemią i stań się osobą, której nic nie powstrzyma
8. Emocje, które ma tylko kobieta. Jak ujarzmić siłę, która może wszystko zniszczyć. Obalamy kłamstwa o tym, że nad emocjami nie da się zapanować.
9. Relacje, które dają wolność. Sztuka komunikacji z resztą świata

Otyń 22.09.2020, grupa 1, 1 spotkanie z cyklu

Otyń 25.09.2020, grupa 2, 1 spotkanie z cyklu

Dla wszystkich kobiet

Przylądek Blisko Domu,

Otyń, ul. Moniuszki 4

Otyń– 22.09.2020
godz. 17.00-20.00

Tak, opłata za każde spotkanie wynosi 30zł i jest potwierdzeniem uczestnictwa w warsztatach.  Powinna zostać uiszczona maksymalnie tydzień przed spotkaniem.

Warsztaty można opłacić na dwa sposoby, online poprzez stronę (dotpay) lub przelewem tradycyjnym.
Fundacja Blisko Domu

ul.Szarych Szeregów 35/3 68-200 Żary

Nr konta: 75 1090 2561 0000 0001 3330 1337

Tytułem: warsztaty dla kobiet.

Cykl spotkań poprowadzi Zuzia Agnieszka Zuzelska, która w ramach działalności Centrum Nowej Ewangelizacji od 5 lat wspiera kobiety w ich rozwoju oraz odnajdywaniu przez nie własnego piękna. W swoich nauczaniach porusza tematy związane z lękiem, nieprzebaczeniem, emocjami, finansami, jak również prowadzi katechezy biblijne, pokazując innym jak stosować Słowo Boże w codziennym życiu. Na co dzień prowadzi comiesięczne spotkania dla kobiet w Szczecinie, Koszalinie, Kołobrzegu i Trzciance, Pile. Oprócz tego prowadzi seminarium „Kobieta pewna siebie” w różnych częściach Polski i nie tylko (Szczecin, Inowrocław, Warszawa, Hamburg, Słupsk, Leszno, Piła). Jest również licencjonowanym trenerem Kompasu Kariery i pomaga ludziom odkryć najlepszą ścieżkę zawodową oraz osobistą w życiu. Posiada wykształcenie wyższe ekonomiczne.

Otyń 22.09.2020 – 1 grupa – 1 spotkanie z cyklu – lista zamknięta

Otyń 25.09.2020 – 2 grupa – 1 spotkanie z cyklu – lista otwarta

PŁATNOŚĆ ONLINE WYŁĄCZNIE DLA PAŃ, KTÓRE DOKONAŁY ZAPISU NA 22.09.2020

Jeżeli aktualna sytuacja finansowa byłaby dla Ciebie jedyną przeszkodą, by wziąć udział w warsztatach – wypełnij formularz rejestracyjny oraz wyślij wniosek z uzasadnieniem na e-mail: kontakt@fundacjabliskodomu.pl,
Sprawdzimy możliwość dodatkowego dofinansowania Twojego udziału w szkoleniu.

Z drugiej strony – jeśli chciałbyś wesprzeć kogoś, dla kogo finanse są jedyną barierą w udziale w naszych warsztatach– przekaż wybraną kwotę na Fundusz stypendialny.