KIEDY DZIECKO
SIĘ BOI.

Weź udział w warsztatach i pomóż swojemu dziecku

Dowiedz się

Warsztaty poprowadzi Agnieszka Olszewska, psycholog, neurologopeda, nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej. Ponad 20 lat doświadczenia zawodowego zdobywanego w ramach pracy klinicysty i wykładowcy w Pracowni Terapii Neuropsychologicznej Instytutu Psychologii UWr oraz własnej działalności jako dyrektor i terapeuta w Niepublicznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej. Autorka wielu szkoleń i warsztatów dla profesjonalistów, prowadząca szkolenia z Metody Warnkego, Sensomotoryki, Systemu RehaCom i innych metod diagnozy i terapii dzieci z trudnościami w uczeniu się. Fascynatka metodyki matematyki elementarnej. Prywatnie mama trójki dzieci.

Dla rodziców dzieci w wieku od 2 do 9 roku życia

Specjalistyczne Centrum Rodziny przy ulicy Szarych Szeregów 35/2 w Żarach.

24.10.2020 r. w godzinach 11.00-14.30

Koszt warsztatów to 45 zł od osoby. W cenę wliczony jest bar kawowy.

Warsztaty można opłacić na dwa sposoby, online poprzez stronę (dotpay) lub przelewem tradycyjnym.
Fundacja Blisko Domu

ul.Szarych Szeregów 35/3 68-200 Żary

Nr konta: 75 1090 2561 0000 0001 3330 1337

Tytułem: Warsztaty Kiedy dziecko się boi.

Ilość miejsc ograniczona

Jeżeli aktualna sytuacja finansowa byłaby dla Ciebie jedyną przeszkodą, by wziąć udział w warsztatach – wypełnij formularz rejestracyjny oraz wyślij wniosek z uzasadnieniem na e-mail: kontakt@fundacjabliskodomu.pl,
Sprawdzimy możliwość dodatkowego dofinansowania Twojego udziału w szkoleniu.

Z drugiej strony – jeśli chciałbyś wesprzeć kogoś, dla kogo finanse są jedyną barierą w udziale w naszych warsztatach– przekaż wybraną kwotę na Fundusz stypendialny.