Pomóż nam zebrać pieniądze na gitarę dla Syjonu

Kochani, zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie. Wsparcie bardzo konkretne. Otóż zbieramy pieniądze na gitarę elektryczną dla jednego z naszych muzyków. Wojciech, bo o nim mowa, od przeszło trzech lat posługuje muzycznie w zespole ewangelizacyjnym Syjon. W tym czasie niesamowicie się rozwinął. Poza tym, że niewątpliwie został obdarowany talentem muzycznym, to w swój rozwój włożył bardzo dużo pracy.

W ostatnim czasie zespół ewangelizacyjny Syjon regularnie posługuje na większych i mniejszych wydarzeniach uwielbieniowych. Obecny instrument Wojtka jest bardzo wyeksploatowany, a kolejne naprawy niestety nie poprawiają już jego jakości. Jako wspólnota chcielibyśmy, żeby Wojtek w końcu mógł zacząć grać na porządnym instrumencie, na gitarze wysokiej klasy, takiej o której marzy od dawna.  https://guitarcenter.pl/catalog/gitary/gitary-elektryczne/fender-american-professional-stratocaster-rw-sng Niestety gitara tego typu jest poza naszym zasięgiem finansowym. Potrzebujemy zebrać na ten cel 6000 zł.

Liczy się każda złotówka.

Wierzymy, że wspólnymi siłami uda nam się uzbierać potrzebną kwotę.

Możecie wesprzeć tę inicjatywę dokonując przelewu na konto

Fundacja Blisko Domu
ul.Szarych Szeregów 47/54