Choroba psychiczna w rodzinie

Zapraszamy na niezwykłą sesję
edukacyjno–warsztatową
Choroba psychiczna w rodzinie

Całość spotkania poświęcona jest osobom w kryzysie psychicznym, chorobom takim jak:
Schizofrenia
Choroba Afektywna Dwubiegunowa (ChAD)
Depresja
oraz zaburzeniom osobowości.

Zapisy od 20 września pod nr telefonu: 509 336 857

Liczba uczestników jest ograniczona.

Dowiesz się również:

Sesję poprowadzi Aleksandra Kożuszek - nauczyciel, autor książki „Radość odzyskana”, certyfikowany trener programu EX-IN, ekspert przez doświadczenie. Od ponad 9 lat daje świadectwo wyzdrowienia z ciężkich chorób psychicznych, w tym ze schizofrenii. Współtworzy warsztaty EX-IN, przygotowujące osoby po kryzysie psychicznym do roli towarzysza i edukatora, zaangażowana w Akademię Liderów reprezentującą interesy środowiska pacjentów psychiatrycznych, pełni dyżury telefoniczne jako asystent zdrowia.

Dla wszystkich zainteresowanych

Do udziału w warsztatach zapraszamy również osoby duchowne, które spotykają się z kryzysem psychicznym we wspólnotach zakonnych lub kapłańskich, a także liderów wspólnot świeckich i ich uczestników.

Fundacja Blisko Domu, ul. Moniuszki 4, Otyń

23.10.2021 r. (w godzinach 11.00-17.00)

50 zł od osoby

Warsztaty można opłacić przelewem tradycyjnym.
Fundacja Blisko Domu

ul.Szarych Szeregów 35/3 68-200 Żary

Nr konta: 75 1090 2561 0000 0001 3330 1337

Tytułem: Warsztaty Choroba psychiczna w rodzini

Jeżeli aktualna sytuacja finansowa byłaby dla Ciebie jedyną przeszkodą, by wziąć udział w warsztatach – wypełnij formularz rejestracyjny oraz wyślij wniosek z uzasadnieniem na e-mail: kontakt@fundacjabliskodomu.pl,
Sprawdzimy możliwość dodatkowego dofinansowania Twojego udziału w szkoleniu.

Z drugiej strony – jeśli chciałbyś wesprzeć kogoś, dla kogo finanse są jedyną barierą w udziale w naszych warsztatach– przekaż wybraną kwotę na Fundusz stypendialny.