Kochani chcemy Wam przekazać informację o nowej, pięknej misji naszej Fundacji.
Projekt został nazwany ARTIZANA Blisko Domu. Jego zadaniem jest skupiać chrześcijańskich artystów, amatorów, których talenty chcemy promować, rozpowszechniać i pokazywać światu. Mamy wokół nas pięknych, bardzo zdolnych ludzi. Co tydzień będziemy prezentować jedną wyjątkową osobę, której talent obejmujemy naszym mecenatem. Już jutro pierwsza prezentacja

Ewa Baran: nasza przyjaciółka, z zawodu przewodnik turystyczny, z zamiłowania malarka. Dziś prezentujemy Wam serię "Owoce", która została zainspirowana słowami z Pisma Świętego mówiącymi o owocach. Talent Ewy odkryliśmy, gdy podarowała naszej Fundacji akwarelę zatytułowaną "Jabłka". Zachwyciliśmy się. Sami zobaczcie jak to jest piękne.
Istnieje możliwość zamówienia prac u autorki. Możesz to zrobić przez Messenger Fundacji Blisko Domu wpisując nazwę owocu ( możesz też wskazać owoc, którego nie ma w galerii).

Napisz również czy chcesz akwarelę opatrzoną Słowem Bożym czy bez. Dane techniczne: malatura 12x17, całość z ramką 23x31. ( Cena 100zł) Praca oprawiona jest w profesjonalne passe-partout.
W szczegółach zamówienia możesz również wskazać kolor ramki. Istnieje możliwość ustalenia wielkości obrazu z autorką.

Szczegóły zamówień można ustalić przez:

- Messenger Fundacji,
- Messenger Artystki,
- fundacjabliskodomu@gmail.com.

Dochód z Artizany wspiera Artystę i cele statutowe Fundacji Blisko Domu.