Fundacja Blisko Domu | PLAN REKOLEKCJI
215
page-template-default,page,page-id-215,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

PIĄTEK, 2 CZERWCA                                                                                  NIEDZIELA, 4 CZERWCA
15.00-17.00 REJESTRACJA UCZESTNIKÓW                                                      9.15 UWIELBIENIE NA ROZPOCZĘCIE DNIA
17.00 PRZYWITANIE I MODLITWA NA ROPOCZĘCIE                                            9.45 KONFERENCJA
17.30 KONFERENCJA                                                                                  10.30 PRZERWA
18.30 PRZERWA                                                                                        11.00 CZAS ŚWIADECTWA
19.30 EUCHARYSTIA                                                                                   12.00 RÓŻANIEC
21.00 APEL JASNOGÓRSKI, ZAKOŃCZENIE DNIA                                                12.30 EUCHARYSTIA
                                                                                                               13:30 OBIAD

SOBOTA, 3 CZERWCA